Previous
Next

ZAMOLBA ZA DONACIJU

Poštovani,

Boćarski klub osoba s invaliditetom „Pulac“ djeluje već desetu godinu za redom. Imamo 46 članova u tri programa: sportskom, rekreacijskom i rehabilitacijskom. Boćanje osoba s cerebralnom paralizom i drugim najtežim motoričkim oštećenjima je paraolimpijski sport. Kategoriziran je u 4 kategorije s obzirom na vrstu i oštećenje sportaša pa tako razlikujemo BC1, BC2 i BC4 kategoriju u kojoj igrači samostalno bacaju boće bez upotrebe specijalnih rampi i pomagala za guranje boći niz rampu kao što koriste igrači BC3 kategorije.

U Rijeci i PGŽ-i razvija se posljednjih nekoliko godina, a s osnivanjem našeg Kluba koji okuplja sve osobe s invaliditetom bez obzira na težinu i vrstu invaliditeta dobio je na promociji i važnosti u usporedbi s drugim profiliranim sportovima osoba s invaliditetom. Ostvarili smo niz uspjeha na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Cilj BKOSI “Pulac“ je promidžba, prezentacija i razvoj boćanja osoba s invaliditetom kao i osobni razvoj osoba s invaliditetom kroz bavljenje boćanjem te njihova rekreacija i rehabilitacija.

Ostvarili smo niz uspjeha na domaćoj i međunarodnoj sceni. Nažalost koliko god su naši uspjesi prepoznati financiranje kluba je malo i nedostatno te svaka donacija bi nam dobro došla. Svi uspjesi ne bi mogli biti realizirani bez naših volontera.

Cilj nam je osigurati novu profesionalnu opremu (boće i rampe), klupske prostorije i opremiti ih (kompjuterima, namještajem i sl.), izvesti naše sportaše i na međunarodna natjecanja za što nam trebaju znatna sredstva,osigurati prijevoz, zaposliti potrebni kadar te osigurati sredstva za redovno funkcioniranje kluba.   

Shodno tome obraćamo Vam se za Vašu financijsku podršku klubu u skladu s vašim mogućnostima. Vaša pomoć bi uvelike značila našim članovima za njihov osobni i sportski razvoj i omogućila klubu da sudjeluje na međunarodnim natjecanjima te tako konkurira s ostalim klubovima u i izvan Hrvatske.

Ukoliko se odlučite na pomoć i suradnju slobodno nas kontaktirajte i pitajte ukoliko Vas nešto dodatno zanima.

Ukoliko se odlučite na pomoć i suradnju slobodno nas kontaktirajte i pitajte ukoliko Vas nešto dodatno zanima.

Naš IBAN račun je HR5224020061100567591 otvoren u Erste banci.